0294 - 72 84 08

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Boktor bestrijden Almere

De boktor bestrijden kan lastig zijn. Ze laten zich namelijk niet zo makkelijk verjagen. Dat kan het beste met een sterk bestrijdingsmiddel. Zelf bestrijden is daarom vaak niet zo succesvol. Met name omdat de middelen die je als particulier in de winkel kunt kopen meestal niet krachtig genoeg zijn om de boktor helemaal te bestrijden.

MDB ongediertebestrijding is een professionele ongediertebestrijder die boktor volledig en grondig kan bestrijden. Eerst brengen wij het probleem in kaart om te zien hoever de boktor zich heeft verspreid. Op basis hiervan maken wij een behandelplan en kiezen we de meest geschikte bestrijdingsmethode. Bel met onze specialisten via 0294 - 72 84 08 of vraag een offerte aan via het contactformulier en wij helpen je zo snel mogelijk.

Boktor herkennen Almere

Hoe kan je boktor herkennen? Het is niet de boktor zelf die hout aantast maar de larven hiervan. Deze vestigen zich vaak in onbewerkt hout en maakt ovale gaatjes van ongeveer 6 tot 9 mm. Vind je aangetast hout binnenshuis en zijn er in de buurt kleine kevertjes te vinden? Dan zit er boktor in het hout. Je kan de kleine beestjes vangen en laten bekijken door een ongediertebestrijder die kunnen de boktor gemakkelijk herkennen. De larven van de boktor zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar kunnen wel veel schade aan je woning veroorzaken wat kan leiden tot problemen zoals instortingsgevaar.

Meer over de boktor

Boktor is een verzamelnaam voor veel verschillende soorten torren. In Nederland zijn alleen al 130 verschillende soorten te vinden. Het beestje is het beste te omschrijven als een kleine kever die kruipt en vliegt. De boktor zelf tast geen hout aan dat doen de larven. De larven van de boktor zijn dol op verschillende soorten hout zoals: onbewerkt naaldhout, boombast, esdoorn en citrusbomen. De huisboktor is de meest schadelijke en de larven hiervan kunnen voor veel problemen zorgen als deze niet tijdig wordt opgemerkt en bestreden.

Boktor laten bestrijden in Almere

Boktor kan je het beste laten bestrijden door een professional. Hiervoor zijn namelijk zware middelen nodig en de boktor kan zich vrij diep in het hout bevinden. De meeste middelen die in de winkels te koop zijn bestrijden alleen de beestjes die zich bij de oppervlakte bevinden. Wij als ongediertebestrijder gebruiken een speciaal soort insectside dat de boktor bestrijd op de meest diepe plekken. Deze insectside is een zwaar middel dat uitsluitend door gecertificeerd personeel gebruikt mag worden.

Contact met boktor bestrijder MDB ongediertebestrijding

Heb je een vermoeden dat je te maken hebt met een houtaantaster of heb je kevers in huis gevonden? Neem contact op met MDB ongediertebestrijding via 0294 - 72 84 08 en wij komen snel bij je langs om je woning of bedrijfspand te controleren. Wij kunnen snel een analyse maken en een bestrijdingsplan opstellen. Vraag je liever eerst een offerte aan? Vul dan het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging