036 - 799 91 68

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Kakkerlakken bestrijden in Almere

Lopen er kakkerlakken in uw huis rond in Almere? Dit ongedierte kan zich extreem snel voortplanten en kan gevaarlijk zijn omdat het bacteriën en ziektes overbrengt. Kom snel in actie en schakel ons vandaag nog in.

Deze beestjes zijn heel moeilijk om te bestrijden. Dat komt omdat veel kakkerlakken resistent zijn geworden tegen veel gifsoorten. Die vorm van bestrijden werkt dus niet meer. Bovendien kan de kakkerlak zich goed verstoppen. Wij weten echter hoe we de beestjes toch voorgoed uit uw huis laten verdwijnen. Neem contact met ons op via 036 - 799 91 68 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Kakkerlakken in huis

Er komen verschillende soorten voor in Nederlandse huizen. Vaak zijn ze tussen de 1 en 8 centimeter lang en bruin tot zwart. Sommige kunnen vliegen. Alle kakkerlakken zijn alleseters en lopen zeer snel. Ze zijn daarom ook moeilijk te vangen.

De beestjes komen vaak tevoorschijn wanneer er in uw huis etensresten zijn. ’S nachts kunt u ze daarom tegenkomen in uw keuken want overdag verstoppen ze zich.

Heeft u een plaag in uw woning in Almere? Of komt u langwerpige sporen of uw muren tegen? Schakel ons vandaag nog in!

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging