0294 - 72 84 08

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Kakkerlakken bestrijden in Almere

Lopen er kakkerlakken in je huis rond in Almere? Dit ongedierte kan zich extreem snel voortplanten en kan gevaarlijk zijn omdat het bacteriën en ziektes overbrengt. Kom snel in actie en schakel ons vandaag nog in.

Deze beestjes zijn heel moeilijk om te bestrijden. Dat komt omdat veel kakkerlakken resistent zijn geworden tegen veel gifsoorten. Die vorm van bestrijden werkt dus niet meer. Bovendien kan de kakkerlak zich goed verstoppen. Wij weten echter hoe we de beestjes toch voorgoed uit je huis laten verdwijnen. Neem contact met ons op via 0294 - 72 84 08 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Kakkerlakken in huis in Almere

Er komen verschillende soorten voor in Nederlandse huizen. Vaak zijn ze tussen de 1 en 8 centimeter lang en bruin tot zwart. Sommige kunnen vliegen. Alle kakkerlakken zijn alleseters en lopen zeer snel. Ze zijn daarom ook moeilijk te vangen.

De beestjes komen vaak tevoorschijn wanneer er in huis etensresten te vinden zijn. ’S nachts kun je ze daarom tegenkomen in de keuken want overdag verstoppen ze zich.

Heb je een plaag in je woning in Almere? Of kom je langwerpige sporen op de muren tegen? Schakel MDB ongediertebestrijding vandaag nog in!

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging