036 - 799 91 68

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Muizen en ratten bestrijden Rotterdam

Heeft u muizen en ratten in uw woning in Rotterdam? Hoort u ze ’s nachts lopen? Of treft u uitwerpselen aan? Schakel dan een ervaren ongediertebestrijder in om verdere overlast te voorkomen. Deze beestjes kunnen meer ellende aanrichten dan u wellicht zou denken. Zowel muizen als ratten kunnen veel schade aan uw woning toebrengen. Daarnaast zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ziektes overbrengen. Neem contact met ons op via 036 - 799 91 68 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Muizen in huis in Rotterdam

Muizen kunnen veel kapot maken. Ze knagen aan meubilair, hout, bekabeling en plastic. Ze kunnen zelfs woningbranden veroorzaken doordat ze kabels vernielen. Verder zorgen ze voor slechte hygiëne, laten ze uitwerpselen langs de muur achter en bouwen ze nesten op beschutte plaatsen.

Rattenplaag bestrijden

Veel slachtoffers van een ratten- of muizenplaag proberen de dieren weg te krijgen door doe-het-zelf producten in te zetten. Dit zorgt soms voor een tijdelijke vermindering van het probleem, maar lost het probleem niet bij de bron op. De muizen blijven terugkomen.

Wilt u voor eens en voor altijd van uw muizen afkomen? Schakel dan onze ervaren bestrijders in. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging