0294 - 72 84 08

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Kruipend ongedierte in Almere

Heb je last van kruipend ongedierte? Dan staan wij voor je klaar. Kruipend ongedierte plant zich vaak snel voort. Zo verspreiden ze zich gemakkelijk. Het is daarom belangrijk dat je zo snel mogelijk in actie komt.

In jouw regio bestrijden we kruipend ongedierte zowel binnen als buiten. Heb je last van kruipend ongedierte in je woning? Neem contact met ons op via 0294 - 72 84 08 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. Je kunt onze hulp inschakelen bij:

  • Vlooien

Bedwantsen

Word je wakker met veel jeuk en rode plekken op je huid? Heb je zwarte puntjes en bloedvlekjes op je lakens? Dan is de kans groot dat je last hebt van de bedwants. Bedwantsen zijn een groeiend probleem in Nederland, ze komen steeds vaker voor. Overdags verstoppen ze zich in een matras, plinten of behang. Heb je een bedwantsplaag? Of heb je hier een vermoeden over? Lees dan hier meer over dit probleem.

Kakkerlakken

Heb je een kakkerlakkenplaag in Almere? Hoor je ’s nachts regelmatig geritsel? Kakkerlakken kunnen enkele centimeters lang worden en zijn slecht voor de hygiëne. Ze brengen gemakkelijk ziektes met zich mee. Bovendien zorgen ze voor een bedorven geur en kunnen ze leer en papier kapot maken. Lees hier meer over kakkerlakken.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging