036 - 799 91 68

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Heeft u in Almere een vliegenoverlast? Wij komen voor u in actie! Vliegen kunnen heel vervelend zijn en bacteriën verspreiden wanneer ze over uw eten lopen. Wij helpen u van uw vliegenplaag af. Neem contact met ons op via 036 - 799 91 68 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Vliegen in huis in Almere

Vliegen komen met name af op voedselresten. Wanneer u een vliegenplaag hebt, zit er vaak een broednest in of rondom uw woning. Als u eenmaal veel vliegen in uw huis heeft is het vaak lastig om deze allemaal te verwijderen. Dat is wel noodzaak, want vliegen kunnen snel bacteriën verspreiden.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd, komen met name op vervuilde vochtige plekken voor. Heeft u bijvoorbeeld een rioollekkage? Dan is de kans groot dat u ook rioolvliegjes in huis heeft. De vliegjes zelf doen geen kwaad, maar ze verspreiden wel schadelijke bacteriën.

Heeft u rioolvliegjes in Almere? Wij helpen u door de voedselbron van de rioolvliegjes of motmuggen te verwijderen. Larfjes krijgen daardoor geen kans. Op die manier zorgen we ervoor dat de motmuggen definitief verdwijnen. Meer weten over onze diensten? Bel ons of vraag onze offerte aan.

Overlast van muggen

Heeft u overlast van muggen? Wacht niet langer en doe iets aan uw muggenplaag. Schakel onze ervaren bestrijders in. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte zoals muggen. We verdrijven de mug door de broedplaats te achterhalen en de mug vervolgens professioneel tegen te gaan met effectieve technieken.

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging