0294 - 72 84 08

Ongediertebestrijder nodig in Almere?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Heb je in Almere last van vliegen? Wij komen voor je in actie! Vliegen kunnen heel vervelend zijn en bacteriën verspreiden wanneer ze over je eten lopen. Wij helpen je snel van een vliegenplaag af. Neem contact met ons op via 0294 - 72 84 08 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Vliegen in huis in Almere

Vliegen komen met name af op voedselresten. Wanneer je een vliegenplaag hebt, zit er vaak een broednest in of rondom je woning. Als er eenmaal veel vliegen in je huis aanwezig zijn is het vaak lastig om deze allemaal te verwijderen. Dat is wel noodzakelijk, want vliegen kunnen snel bacteriën verspreiden.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd, komen met name op vervuilde vochtige plekken voor. Heb je bijvoorbeeld een rioollekkage? Dan is de kans groot dat je ook rioolvliegjes in huis hebt. De vliegjes zelf doen geen kwaad, maar ze verspreiden wel schadelijke bacteriën.

Heb je rioolvliegjes in Almere? Wij helpen je door de voedselbron van de rioolvliegjes of motmuggen te verwijderen. Larfjes krijgen daardoor geen kans. Op die manier zorgen we ervoor dat de motmuggen definitief verdwijnen. Meer weten over onze diensten? Bel ons of vraag onze offerte aan.

Overlast van muggen

Ervaar je overlast van muggen? Wacht niet langer en doe iets aan die muggenplaag. Schakel de ervaren bestrijders van MDB ongediertebestrijding in. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte zoals muggen. We verdrijven de mug door de broedplaats te achterhalen en de mug vervolgens professioneel tegen te gaan met effectieve technieken.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe Tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging